1. I've started a massive SPAM purge, any accounts that have spammed are being removed, also for a short period new user signups are disallowed until the SPAM cleaning is finished.

Wordpress related issue - please help

Discussion in 'Website Design' started by jani, Sep 4, 2009.

  1. jani

    jani Designer

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Hi all,

    Please take a look at the first post on my blog http://blog.webmastersgossip.com

    Everything was working fine but as soon as I published this latest post the page navigation bar started appearing WITH this blog post. It is not appearing on bottom but appearing with this blog post.

    If I publish a new post after this post then this page navigation bar moves down with the post.

    Please help me what's wrong there? :(
    Loading...
  2. The Dude

    The Dude New Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try putting:

    <BR style="clear:both;" />

    above this line in your html:

    <div class="wp-pagenavi"> (line 188 on view source, but prob diff on your file)

    Let me know how it goes...
  3. The Dude

    The Dude New Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    looking into it a bit more, im not really sure to be honest! ish i knew more about coding lol
  4. jani

    jani Designer

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Which file to edit? I don't understand.

    I just published some of the posts that were saved as draft, they published without any issue. But when I create a new post and publish it it messes the page navigation bar :(
  5. uptonormal

    uptonormal New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did u edit the templates?

    I can see a div tag misplaced... I can help you fix it.
  6. jani

    jani Designer

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    No, I did not edit any template. I was just publishing a new blog post.

    Can you please tell me how to fix it?
  7. uptonormal

    uptonormal New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    find "<div class="wp-pagenavi">"

    and cut the next"</div>" and place that above the "<div class="wp-pagenavi">" you found.
    Hope this solves the problem.
  8. jani

    jani Designer

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    In which file I have to find this code?
  9. uptonormal

    uptonormal New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. jani

    jani Designer

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    I don't see this div code in any index.php file :(
  11. uptonormal

    uptonormal New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if you can give me the access to the blog or the template, i can find that tag.

    Edit: I have to see the template to check if i was correct about that...
  12. uptonormal

    uptonormal New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok, i checked the files and found the problem was with the width set for the post. i set it to 570px and now its looking fine.

Share This Page