1. I've started a massive SPAM purge, any accounts that have spammed are being removed, also for a short period new user signups are disallowed until the SPAM cleaning is finished.

Lære reb med Deep Blue Publications Group Madrid: Gennemgang af investere på et dybere plan

Discussion in 'Business & Legal Issues' started by Bhisma Abu, Sep 22, 2014.

 1. Bhisma Abu

  Bhisma Abu New Member

  Joined:
  Sep 22, 2014
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Female
  Historien om The Great Gatsby prøvede at vise, kan rigdom bringe ubegrænset adgang til mennesker, steder og muligheder. Men i sidste ende vil det ikke bringe lykke. Kun når vi starter ud med de bedste hensigter vil vi komme ude at nyde frugten af vores ærlige arbejde.


  Lyde melodramatisk, ikke sandt? Tja, nogle grotesk, grund, skabe rigdom synes at inspirere bedste og værre i mennesker. Alle op-og nedture af aktiemarkedet skal have tilsvarende hundredvis af historier om mennesker, hvis liv blev knyttet til den ubønhørlige flow af rigdom og ud af folks liv.


  Og endnu, det hele starter med det første skridt, hver enkelt af disse aktiemarkedet investorer tog, og fra da af, læring reb af investering i aktier og aktier. Hver af dem skal stadig værner om mindet om deres første salvo ind i verden af investering. Ligesom det er ethvert menneskes konstante ønske om at holde erindringen om deres første dag i skole eller deres første baseball spil eller deres første dato. For investorer symboliseret deres første penge opnået fra lagre deres billet til større velstand og flere muligheder.


  Dyb blå publikationer gruppe forstår de lille og store motivationer, at fremdrive folk at investere i aktiemarkedet. Objektivt, kræver investerer dog en masse tid i kedelige og trivielle analyse af fakta og tal. Ligesom at lære et sprog, indebærer det øve endeløse linjer af bøjning af udsagnsord og grammatiske øvelser. Dyb blå publikationer gruppe ønsker, at hver potentiel investor til at gå gennem hele processen med at vide, hvordan aktier og aktier opfører, hvad påvirker deres værdi og deres priser og hvordan man kan måle risiciene involveret på hvert punkt på måde.


  Hver investor starter ud i aktiemarkedet at investere behov en mentor, der har nok erfaring og viden, der kan vise vejen gennem og ud af de vanskelige og mørke stier til rigdom og sikkerhed. Hårdt arbejde altid betaler sig, så meget mere i aktiemarkedet at investere. Men har nogen derude med dig vejlede hvert skridt af vejen, gør rejsen mindre vanskelige og udfordrende. Det kan endda være en garanti for ens succes.


  Men vi, som almindelige mennesker, har alle betænkeligheder og klager over hvordan vi billetpris og hvordan andre beskæftige sig med os. Succes ikke altid smile over os hver dag; Derfor skal vi også lære at tage godt med onde selv i investering. Endnu når vi gør vores hjemmearbejde og bor og arbejder ved de afprøvede principper, som den erfarne har delt med os, kan vi finde at de fleste af tid, vi kan høste en god høst.


  Tanken om at blive medejer af en virksomhed ved at investere i sine aktier har en gribende appel til mange mennesker. Det repræsenterer den angiveligt delte fælles indsats og interesse, som alle investorerne har efter visse bestande. Hele processen kan synes upersonlige og remote; men det er blevet skabt af mennesker, der har indsigten og hjertet til at have rigdom deles ligeligt, hvis det er muligt, blandt mange mennesker, uanset deres station i livet.


  Lære reb af aktiemarkedet at investere kræver kom ned til realiteterne og fastsættelse af dit fundament for en frugtbar oplevelse; men det kræver også af mennesker til at se ud over nøgletal og beskæftiger sig med sind og hjerter af mennesker, der omfatter industrien. Og den bedste måde at gøre det er at beskæftige sig med ens egne motiver og forventninger. Uden denne afgørende element i processen bliver investere andet end tælle penge og ikke et eventyr til selverkendelse.
  Loading...
 2. Aissy Martinez

  Aissy Martinez New Member

  Joined:
  Sep 22, 2014
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Female
  Generelt, pengemaskine eller bygge rigdom får mange til at glemme alt om værdier og højere stræben i livet. Indtil folk indser, at rigdom er, men et middel til ophør, vil denne betingelse fremture.
 3. Ferlin Simon

  Ferlin Simon New Member

  Joined:
  Sep 22, 2014
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Investering er faktisk ikke for de svage hjerter. Man skal have mod til at vejret så mange udfordrende variabler i den virkelige verden. Historier florerer om, hvordan mange mennesker har ændret deres formuer og deres skæbner gennem aktiemarkedet. Måske ville offentliggøre et par historier, at inspirerer læserne være til stor hjælp til at motivere investorer.
 4. RHitchee Mounes

  RHitchee Mounes New Member

  Joined:
  Sep 23, 2014
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Ja, en mere spændende måde at fremme aktiemarkedet at investere vil være at inddrage mere idealistiske mennesker; Det er folk, der har stor respekt for den materielle side af branchen såvel som det menneskelige eller filosofiske aspekt af det hele, hvis der er sådan en ting.
 5. Jannous Bin

  Jannous Bin New Member

  Joined:
  Sep 23, 2014
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  1
  Gender:
  Male
  Tak for delving ukarakteristisk i dette aspekt af investering. Vi kunne alle brug for en dosis af alvorlig selvransagelse i området til at investere. Efter at alle, er alle penge i verden ikke tilstrækkeligt til at bringe ægte glæde i livet. Men det ville sikkert være dejligt, hvis bygning rigdom var også sjovt!

Share This Page